Temazepam

De informatie op deze website is louter informatief, is niet bedoeld als medisch advies en houdt geen rekening met uw persoonlijke gezondheid. Raadpleeg steeds uw arts voor persoonlijk advies!

Temazepam bestellen

Temazepam of Melatonine kunt u hier online kopen.

Wat is Temazepam?

Temazepam is een middel in de categorie benzodiazepinen (ook wel ‘minor tranquilizers’ genoemd). Temazepam is primair kalmerend en spierverslappend. Het vermindert angst en bevordert de slaap.

Temazepam is een kortwerkend benzodiapine, wat Temazepam bij uitstek geschikt maakt voor de behandeling van slaapstoornissen; het werkt snel, maar de duur is niet langer dan die van een gemiddelde slaap. Binnen vijftien tot dertig minuten na inname wordt Temazepam effectief en krijgt de gebruiker een ontspannen en slaperig gevoel.

Temazepam wordt meestal verkocht in capsules met 10 of 20 mg Temazepam. Daarnaast bevatten de capsules nog een aantal hulpstoffen, waaronder polyethyleenglycol, glycerol, gelatine, anidrisorb en water. Temazepam is verkrijgbaar in strips van 15, 30 en 150 stuks.

Is Temazepam iets voor u?

Als u slaapproblemen heeft of al gediagnostiseerd bent met een slaapstoornis, kan Temazepam voor u een uitkomst bieden. Dit is echter wel onder een aantal voorwaarden, en een arts zal u dan ook niet direct een kalmeringsmiddel als Temazepam voorschrijven.

Behandeling met Temazepam is doorgaans van relatief korte duur en een arts zal enkel overgaan tot het voorschrijven van Temazepam bij serieuze slaapproblemen of -stoornissen. De oorzaak hiervan is de snel optredende gewenning. Bij dagelijkse inname van Temazepam kan zeer snel gewenning optreden. De gebruiker wordt voor slaap afhankelijk van Temazepam en de werkzaamheid van de stof neemt (reeds binnen enkele weken) sterk af. Temazepam is dan ook enkel effectief in combinatie met andere oplossing tegen slapeloosheid, aangezien het geen permanente oplossing biedt.

Lijdt u kortom aan ernstige slaapproblemen of heeft een arts een slaapstoornis vastgesteld, dan kan Temazepam een comfortabele en eenvoudige, tijdelijke uitkomst bieden.