Temazepam

De informatie op deze website is louter informatief, is niet bedoeld als medisch advies en houdt geen rekening met uw persoonlijke gezondheid. Raadpleeg steeds uw arts voor persoonlijk advies!

Temazepam bijwerkingen

Temazepam is een geneesmiddel dat goed kan werken. Helaas kunnen er wel wat bijwerkingen optreden. Het is belangrijk om deze te weten en rekening te houden met de gevolgen.

Temazepam of Melatonine kunt u hier online kopen.

Geneesmiddelen online kopen?
Snel, veilig en anoniem.
KLIK HIER

Temazepam bijwerkingen die het belangrijkste zijn zijn vermoeidheid, sufheid, concentratieproblemen, een slaperig gevoel, minder gevoelens, trager denkvermogen, stoornissen aan de maag en darmen, hoofdpijnen, een duizelig gevoel, transpiratie, drogere ogen dan normaal, een uitslag op de huid en hoofdpijn.

Sommige van deze temazepam bijwerkingen kunnen ook nog de volgende dag optreden. Dit zijn sufheid, slaperigheid en een vermoeid gevoel.

Houd er rekening mee dat uw reactie- en concentratievermogen hieronder lijdt. Als u gaat autorijden heeft u bijvoorbeeld een grotere kans op ongelukken. Ook op de werkvloer kunt u hier problemen mee ondervinden, houd hier rekening mee.

Zeer zelden zijn ook nog de volgende temazepam bijwerkingen de volgende dag aanwezig. Een verminderde co÷rdinatie, hierdoor kunt u bewegings- en spraakproblemen hebben. U kunt het gevoel hebben minder kracht te hebben in uw spieren. Minder gevoelens, uw gevoelens kunnen afgevlakt zijn door het middel. Angst of spanning zult u minder heftig ervaren, maar ook vreugde zal minder bij u binnenkomen.

Ook kunt u zich minder betrokken voelen bij anderen. Trager denkvermogen, het moeilijk vinden u dingen te herinneren, u kunt ook verward zijn. Dit zijn echter wel klachten die toenemen naar mate u het middel langer gebruikt.

Houd er wanneer u dit middel gebruikt rekening mee dat u last kunt hebben van een van de bovengenoemde bijwerkingen en pas uw leefpatroon hierop aan. Wanneer u een baan heeft waarbij concentratie en alertheid belangrijk zijn, zorgt dan dat uw baas op de hoogte is van uw medicijngebruik en kies samen voor een geschikte oplossing zodat er door uw verminderde vermogens niemand in gevaar komt.