Temazepam

De informatie op deze website is louter informatief, is niet bedoeld als medisch advies en houdt geen rekening met uw persoonlijke gezondheid. Raadpleeg steeds uw arts voor persoonlijk advies!

Temazepam overdosis

Een Temazepam overdosis heeft bijna nooit een dodelijke afloop maar kan zeer nadelig werken. Het kan, als voorbeeld, er voor zorgen dat een nier niet meer kan werken met als gevolg dat men voor de rest van het leven dialyse moet ondergaan, geen prettig vooruitzicht!

Temazepam of Melatonine kunt u hier online kopen.

Geneesmiddelen online kopen?
Snel, veilig en anoniem.
KLIK HIER

Temazepam wordt genomen indien u moeite heeft met in slaap komen of als u vaak wakker wordt tijdens de nacht. Het middel werkt ontspannend, geeft u rust en maakt u ook suf waardoor u beter in slaap komt en ook beter doorslaapt.

Het slaapmiddel is het meest effectief als u het af en toe gebruikt. Neemt u het alle dagen in, dan zal de werking afnemen omdat uw lichaam er aan begint te wennen.

Temazepam wordt voorgeschreven bij slapeloosheid en dat is slecht slapen waardoor u niet goed functioneert gedurende de dag. Slapeloosheid kan ook door lichamelijke klachten komen zoals flinke jeuk en pijn.

Na inname van Temazepam wordt u snel rustig en slaperig en dat kan al na vijftien minuten tot een half uur. Zorg daarom dat u thuis bent en dat u snel naar uw bed kunt. De werking duurt ongeveer zes uur.

Slaapmiddel Temazepam is een benzodiazepine en heeft als groot nadeel dat zij verslavend is. Dat geldt voor zowel het lichaam als voor de geest. Bij langdurig gebruik, langer dan twee weken, wordt het steeds lastiger om te stoppen en kan gewenning al optreden. De werking wordt steeds minder, men heeft steeds meer nodig en een Temazepam overdosis ligt op de loer!

Natuurlijk moet u altijd de bijsluiter goed lezen en zult u zeker niet alles begrijpen en dat is geen schande! Mocht u ergens aan twijfelen, raadpleeg uw huisarts of apotheker en vraag om begrijpende uitleg.